Mike and his father are sittin

2019-11-04

Mike and his father are sitting at the table(正坐在桌边)。They are having their lunch.“ I don‘t like this soup (汤). I don‘t want to have it” , says Mike . After lunch , Mike and his father work on the farm . They work hard. In the evening , Mike’s father gives him a bowl of soup . “Oh, this soup is nice “, says Mike. His mother says: “It’s the same soup.”

1.Who doesn’t like the soup for lunch ?.

A.His mother

B.His mother

C.Mike

D.A and B

2.After lunch , they work _______.

A.in the factory

B.in the school

C.on the farm

D.in the hospital

3.In the evening , Mike’s father gives him _____

A.a bowl of rice

B.a piece of meat

C.a bowl of soup

D.a glass of mike

4.Does Mike like the soup in the evening ?

A.Yes, very much.

B.No, he doesn’t

C.Yes, a little.

D.He doesn’t like it at all.

5.Mike’s father is a ______.

A.farmer.

B.worker

C.teacher

D.doctor

CCCAA

1.细节理解题,根据文中语句““ I don‘t like this soup (汤). I don‘t want to have it” , says Mike .”理解可知。

2.细节理解题,根据文中语句“After lunch , Mike and his father work on the farm .”理解可知。

3.细节理解题,根据文中语句“In the evening , Mike’s father gives him a bowl of soup .”理解可知。

4.细节理解题,根据文中语句““Oh, this soup is nice “, says Mike.”理解可知。

5.理解推断题,根据文中语句“After lunch , Mike and his father work on the farm .”理解可知。

相关答案

  • Look at this picture. The boy
    2017年10月23日 - Look at this picture. The boy is my good friend. His name is Mike. He is thirteen. He isn’t tall. His hair is brown. This is Mike’s father. He is very tall. That is Mike’s mother. She is tall, too. Mi
  • Mike and his father are sittin
    2019年11月04日 - Mike and his father are sitting at the table(正坐在桌边)。They are having their lunch.“ I don‘t like this soup (汤). I don‘t want to have it” , says Mike . After lunch , Mike and his father work on the farm
  • Mike is growing fast.He is ___
    2018年04月21日 - Mike is growing fast.He is ________ than his father.A.tallB.tallerC.tallestD.the tallestB
  • 阅读理解。 Mike and his father are
    2018年06月29日 - 阅读理解。 Mike and his father are sitting at the table.They are having their lunch. “I don’t like this soup,I don’twant to eat it.”says Mike and puts down the spoon.After lunch Mike and his father work in
  • 阅读理解。 Mike is seven years old
    2019年12月14日 - 阅读理解。 Mike is seven years old now and begins(开始) to go to school. His father is a driver and takes him toschool in his car. Mike studies very hard (努力地) and all his teachers like him very much.One day