Mike wants a computer. He asks

2017-07-31

Mike wants a computer. He asks his parents for the money but they say he must get it himself. But how does he get it? He1about this when he walks home. Not many people want to ask children to work for them. Maybe he can take away snow for the neighbors. But it is not2. He has to3a long time for that. He can’t cut grass for their gardens 4he has no tools to do the work. Then he5one of his classmates, Dick. He is delivering(送)6. “I can do that,7”, he thinks, “Maybe I can even get the computer right away. I can pay(付款) for it a little each week”. He8to catch up with(赶上) Dick. Mike asks him a lot of questions. He learns that it is9to get twenty-five dollars each week. Dick10him that the job takes about three hours each week and 11him the phone number of the newspaper manager.

Mike almost flies home. After he tells his mother12he thinks, she13, “ I think it is a14idea,” she says, “I'11 call the newspaper.” “Wait, Mum,” Mike says, “I’11 call. After that, I' m going to be a businessman now.” Mike’s mother smiles 15.

1.

A.says

B.tells

C.thinks

D.speaks

2.

A.spring

B.summer

C.autumn

D.winter

3.

A.walk

B.wait

C.spend

D.want

4.

A.because

B.when

C.while

D.after

5.

A.looks

B.sees

C.helps

D.catches

6.

A.newspapers

B.bikes

C.computers

D.tools

7.

A.either

B.too

C.again

D.also

8.

A.walks

B.comes

C.runs

D.jumps

9.

A.friendly

B.kind

C.easy

D.wrong

10.

A.sees

B.learns

C.tells

D.knows

11.

A.teaches

B.gives

C.asks

D.makes

12.

A.that

B.when

C.what

D.where

13.

A.smiles

B.shouts

C.cries

D.worries

14.

A.big

B.large

C.great

D.bad

15.

A.sadly

B.happily

C.politely

D.angrily

CDBABABCCCCAACB

1.think about表示考虑的意思。故选C

2.根据后文内容可知答案为D

3.根据意思可知答案为B

4.本题前后句子为因果关系,故选A

5.根据后文的大意可知答案为B

6.根据后文内容可知答案为A

7.表示肯定句中的也,故选B

8.根据文章的意思可知答案为C

9.根据下文的内容可知答案为C

10.在四个备选项中,只有C符合题意。

11.根ask sb sth 来选择答案为C

12.根据意思和语境,可知答案为A

13.根据后文内容可知答案为A

14.根据下文的描述,他母亲认为那是个好主意,故选C

15.根据上下文的联系可知答案为B

相关答案

  • He________ her what she_______
    2017年09月07日 - He________ her what she________.A.asks, wantsB.wants, asksC.ask, wantD.want, askA
  • 根据短文选择正确的选项Today is April 4th.
    2018年01月05日 - 根据短文选择正确的选项Today is April 4th. Tomorrow is Mike's twelfth birthday. Mother wants to buy a nice present for him. Now they are in the toyshop.“Do you like the little car on the shelf?” Mother asks Mike.
  • Mike seldom asks ______ questi
    2018年05月08日 - Mike seldom asks ______ questions in class, but today he raised ______ fairly good one. [ ]A ./; aB. the; aC. /; theD. /; /A
  • 阅读理解。 One morning, Mr Smith co
    2017年09月21日 - 阅读理解。 One morning, Mr Smith comes into the garden at the back of his house. He sees much snow in the garden.He wants to drive (驾驶) his car out, So he asks a man to clean the road from the garage (车库)
  • 阅读理解。 A Frenchman wants to eat
    2017年11月28日 - 阅读理解。 A Frenchman wants to eat eggs in a restaurant. But he doesn't know how to say eggs in English. Hethinks and thinks. Then he sees a book with a picture of a hen on the table. He asks the waiter i